Educatie circulaire economie

De Circulaire Economie blijft groeien. Ook is er steeds meer belangstelling voor de kennisbasis die we hebben genoemd vanuit de gedachte ‘inspired by nature’. Natuurlijk vraagt het ook een nieuwe vorm van economie-onderwijs en wellicht zelfs een hele nieuwe vorm van onderwijs.

Graag nodig ik je uit voor (weer) een sessie op kasteel Groeneveld om dieper in te gaan op de educatieve uitdaging en de kansen die dat ons biedt.

Programma download: Groeneveld 2

Tijdens deze bijeenkomst spreken we ook over het starten van een netwerk in Nederland van ‘ambassadeurs CEE’ (Circle Economy Education). Daarmee zouden we graag willen werken aan kennis- en methodiekontwikkeling. Doel is een netwerk te krijgen van mensen waarop een beroep gedaan kan worden door onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Mocht je daar belangstelling voor hebben, dan hoor ik dat ook graag.

LEREN VOOR DE CIRCULAIRE ECONOMIE

DONDERDAG 16 MEI 2013

09.30 – 12.30 UUR

KASTEEL GROENEVELD, BAARN

 AANMELDEN: djjATopai.eu  ovv Groeneveld sessie